logo


Co sme jedli

to, ake dobre jedlo tam bolo, som si uvedomila az doma, ked mi priniesli na stol maso s bezfarebnou omackou s kopou hladkej muky, rozvarenu ryzu a k tomu kapustu v sladkokyslom naleve. keby tam v niektorej restauracii varili tak ako je to tu bezne, mozu do tyzdna zavriet. takmer kazde jedlo okrem fastfoodu bolo utokom na vsetky zmysly. aj v lacnych restikach sa varilo vyborne. asi to bude zniet nafukane, ale po takom vylete mi doma vobec nechuti.

mail mojmu papa----------

zahradna zeleninka mi celkom chyba, ale da sa to prezit, lebo kadzy vikend je pred ferry buildingom farmers market, kde sa predavaju vselijake vypestky z lokalnych fariem, takze to vsetko voni aj chuti ako zo zahrady. je to sice trochu drahsie, ale stoji to za to.
inac tu skoro vobec nevarime, lebo mame malu kuchynu a skoro nikdy nie sme vsetky spolu a ani nemame tolko casu. a hotove jedlo sa da zohnat zo vsetkych kutov sveta, takze vzdy nieco nove a ani nie drahe. snazime sa minat co najmenej, lebo s penazom to neni najruzovejsie, tak najcastejsie davame sendvice, cinu, thajsko a mexiko. a kolace a obcas nejaku taliansku kuchynu co saska nosi z roboty. ja kedze robim na fishermans wharf tak mam dost casto dary mora, hlavne krevety, ale moc vela mi to nehovori, skor to jem lebo sa to da lahko dostat a mam tu na to v restikach na pieri39 slusne zamestnanecke zlavy, tak to mam lacnejsie ako menu v mekaci.
vseobecne sa tu da zohnat akekolvek jedlo na ake mam prave chut. objavili sme tu napriklad jeden podnik kde maju vsetky druhy maesa a k tomu pivka z celeho sveta, aj ceske, takze ked mam chut na kilo masa s dobrym chlebom a vybornym pivom tak to je spravna volba. aj chren tam maju :)

 
next